الرئيسيهرؤية ورسالة المركز

رؤية ورسالة المركز

الرؤيــة

- يسعى المركز الى تحقيق التميز والريادة وفقا لمعايير الجودة فى تلبية احتياجات ومتطلبات المجتمع محليا وإقليميا ودوليا وتنمية موارده ورفع كفاءة الوحدات ذات الطابع الخاص على مستوى  جامعة طنطا .

Vision

The center seeks to achieve excellence and leadership according to the quality standards to meet the needs and requirements of the community locally ,regionally and internationally

And development of resources and raise the efficiency of the special units at the level of Tanta

university .

الأهداف

- تعزيز و تنمية دور الكلية من خلال توفير مصادر الدعم و التمويل الذاتي للكلية ، وإعداد كوادر مدربه ومتخصصة بالعديد من المجالات الرياضية من خلال أنشطته و دوراته بما يتلاءم مع احتياجات سوق العمل المحلي والاقليمى والدولي .

Message

Promotion and development of the college s role by providing supports and self-financing college sources and prepare the trained staff and specialized in many sports fields trough  its activities and sessions in line with local regional and international labor market needs.